Contacteer ons
Tel.:054 41 11 83

Merckaert Alain
Vertrouw op de kennis van kolenboer Alain Merckaert in Geraardsbergen en koop superieure kolen aan een goedkoop tarief!

Kolen en pellets van de allerbeste kwaliteit

Als u uw kachel wilt stoken met kolen of pellets regio Geraardsbergen die lang nasmeulen, weet onze ervaren kolenboer uit Geraardsbergen raad!

Kolen en pellets

Stoken met kolen biedt u niets dan voordelen. Uw kosten blijven overzichtelijk, de verwarming gebeurt constant en bovendien zorgt de kolenkachel voor een unieke sfeer in huis. Alain Merckaert zit al zijn hele leven in de kolensector en leerde de kneepjes van het vak van zijn vader. Daarom kunt u ervan op aan dat wij degelijke kolen verkopen tegen scherpe prijzen. Wij werken met toonaangevende antracietkolen van verschillende soorten en maten.

Ook natuurlijke pellets voor uw pelletkachel behoren tot ons aanbod. Pellets worden vervaardigd uit samengeperst houtafval, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame manier van verwarmen is. Onze kolenboer verkoopt pellets van het toonaangevende Belgische merk Badgers aan een competitieve prijs.

U heeft de keuze uit:

  • Antraciet (Ibbenbüren)
  • Cox kolen
  • Antraco
  • Briketten

Contact opnemen

Kortom, kies voor onze selectie pellets en kolen in Geraardsbergen en kies voor duurzaamheid, kwaliteit en profijt! Kolenboer Alain Merckaert in Geraardsbergen selecteert kwalitatieve kolen voor uw kachel. Klantvriendelijke service gegarandeerd! Interesse? Neem dan snel contact met ons  op!!

Contacteer ons!
054 41 11 83