Contacteer ons
Tel.:054 41 11 83

Merckaert Alain
Aardappelplanten kopen ? Wij hebben kwalitatieve pootaardappelen in alle soorten en gewichten voor u!

Aardappelplanten: vroege, middellate & late rassen

Heeft u een moestuintje en zou u graag lekkere aardappelen kweken? Of wilt u op uw terras of balkon aardappeltjes telen? Onze aardappelplanten maken het allemaal mogelijk! U kan bij ons terecht voor vroege, middellate & late rassen te Geraardsbergen.

Aardappelseizoen

In het aardappelseizoen(voorjaar) kunt u bij ons degelijke aardappelplantjes kopen in allerlei variëteiten. Welke soort u verkiest, hangt af van de gewenste oppervlakte van uw teelt. Als de aardappelen bedoeld zijn voor een ton of kweekzak op uw balkon, opteert u beter voor een kleinere aardappelplant, terwijl een moestuin grotere planten aankan.

Professioneel advies

Onze ervaren medewerkers zijn opgegroeid in de sector en kunnen u een antwoord bieden op al uw mogelijke vragen. Bovendien helpen we u indien gewenst ook bij de verdere kweek van uw aardappelplant. U zult versteld staan van onze onberispelijke service, en dat aan een voordelige prijs!

Onze voornaamste kwaliteiten:

  • Kwalitatieve aardappelplanten
  • Ruim aanbod
  • Ervaren personeel
  • Professioneel advies
  • Voordelige prijs

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan! Wees slim en kom bij ons een aardappelplant kopen van uitmuntende kwaliteit. Bijkomend kweekadvies op maat.

Contacteer ons!
054 41 11 83